ÉRDI POLGÁRMESTERJELÖLT FIDESZESEKNEK IS: Tekauer Norbert, a polgármester korábbi frakciótársa
2019. július 04. írta: BoldogÉ

ÉRDI POLGÁRMESTERJELÖLT FIDESZESEKNEK IS: Tekauer Norbert, a polgármester korábbi frakciótársa

tekauernorbert.jpg

Újabb kihívó jelentette be indulását Érden.

T. Mészáros András korábbi frakciótársa, jelenlegi független önkormányzati képviselő, akinek neve szorosan összeforrt a város sportsikereivel. Tekauer Norbert független jelöltként indul a megyei jogú város polgármesteri székéért.

Tekauer Norbert 13 éve a város 5-ös egyéni választókerületének független képviselője. Az önkormányzati választásokon függetlenként, a Fidesz-KDNP támogatásával szerzett mandátumot. 2018 óta már nem tagja a Fidesz frakciónak, miután ellentétbe került T. Mészáros jelenlegi polgármesterrel.

Tekauer Norbert az érdi női kézilabda csapat vezetője volt 11 éven keresztül. Az általa 2007-ben kidolgozott érdi városi sportkoncepciónak köszönhetően a csapat feljutott az NB1-be. Vezetése alatt az “Érdi lányok” hatszor szereztek bronzérmet a bajnokságban, kétszer lettek ezüstérmesek és egyszer bronzérmesek a Magyar Kupában. Mindeközben a nemzetközi porondra is kijutott a klub, ezzel Érd városát felhelyezték az európai sport térképére.

A független polgármesterjelölt korábban vízilabdázott, így nem meglepő, hogy az érdi úszósport-sikerekben is komoly része volt. Az érdi úszók saját nevelése volt például Milák Kristóf, akiről a város vezetése tavaly furcsa körülmények között lemondott.

Tekauer Norbert 2018-ig négy éven keresztül az érdi önkormányzat közrendvédelmi bizottságának elnöke volt. Jelenleg is Érd Megyei Jogú Város Sport- és Ifjúsági Bizottságának, valamint Pénzügyi Bizottságának tagja.  

A jelölt sajtóközleményében tudatja, hogy független polgármesterjelöltként, valamint további 11 jelölttel együtt, csapatban indulnak az egyéni választókerületekben. A további részleteket a választások hivatalos kiírása után kívánja ismertetni.

A polgármesterjelölt hangsúlyozza, mivel korábban a FIDESZ-KDNP támogatásával lett képviselő, nem fog soha elhatárolódni tőlük, hiszen ezzel hiteltelenné válna minden eddigi cselekedete.

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6114926022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása