HA EBBŐL VÁSÁROLTÁL ÉRDEN ÉS NEM AKARSZ HASMENÉST! Emberre is veszélyes állateledelt vontak vissza
2019. július 05. írta: BoldogÉ

HA EBBŐL VÁSÁROLTÁL ÉRDEN ÉS NEM AKARSZ HASMENÉST! Emberre is veszélyes állateledelt vontak vissza

kutya-pihen-fressnapf-hu.jpg

Két terméket kell egy jólismert üzletláncnak visszahívnia, ugyanis szalmonella megengedhetetlen jelenlétét mutatták ki egy kutyaeledelben, amit a Fressnapf forgalmaz.

A Fressnapf központilag vissza hív két terméket, amelyek:

  • a Real Nature WN szalámi adult lóhús 800g-os eledelt (lejárati idő: 2021.01.18.; gyártási szám: 180119);
  • valamint a Multifit Native bárány tüdő 150g-os eledelet (lejárati idő: 2020.11.13.; gyártási szám: 024).

A cég kéri, hogy amennyiben a fenti termékekből vásárolt valaki korábban, kérjük, hozza vissza üzletünkbe. Ha meg van a nyugta, akkor a pénzt visszaadják, ha nincs akkor pedig csereterméket adnak helyette.

A fertőzés állatról emberre is terjedhet és súlyos, lázzal, hasmenéssel, hányással járó gyomor- és bélrendszeri megbetegedést okozhat - írja a NÉBIH.

Kiskedvenceink esetében a nagyobb eséllyel fertőződnek meg a rosszabb immunrendszerű, beteg, fiatal, és idősebb kutyák. A szalmonellózis tünetei változatosak lehetnek: hasmenés, láz, fáradtság, apátia.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2114927674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása