NE HAGYJA AZ ŐSZRE ÉRDEN A TANÉVKEZDÉSI TÁMOGATÁST! Kérje most, tízezret kaphat
2019. július 05. írta: BoldogÉ

NE HAGYJA AZ ŐSZRE ÉRDEN A TANÉVKEZDÉSI TÁMOGATÁST! Kérje most, tízezret kaphat

tanszer_mti.jpg

Érden már igénybe vehető a tanévkezdési támogatás. 

A hivatal becslése szerint, miután növelték a jogosultak körét, ebben az évben jóval többen veszik majd igénybe. Ettől az évtől kezdve minden gyermek után tízezer forint kapható tanévkezdési támogatás címén.

Minden család, ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 114 ezer forintot, jár a támogatás. Természetesen feltétel a gyermek bölcsődei, óvodai részvétele illetve a nappali tagozaton való részvétel (akár közoktatás, akár felsőoktatási intézmény nappali tagozatáról van szó).

A tanévkezdési támogatás igénybe vételére formanyomtatvány létezik, amely  letölthető erre a linkre kattintva, és megtalálható a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán is. Az igénylőlapot benyújtani csak személyesen, a Humán Irodán, illetve az ügyfélszolgálaton lehet, félfogadási időben.

A támogatás legkésőbb szeptember 30-án igényelhető.

kép: MTI

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8614927150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása