BOTRÁNYOS, POLITIKAILAG MEGBÍZHATÓK A HIVATALOKBA? Érden, a Fidelitas hány embert keres az államigazgatásba?
2019. július 08. írta: BoldogÉ

BOTRÁNYOS, POLITIKAILAG MEGBÍZHATÓK A HIVATALOKBA? Érden, a Fidelitas hány embert keres az államigazgatásba?

erd-varoshaza-panoramio_hu.jpg

Elképesztő emailt tett közzé az Alfahír, amely a birtokukba jutott.

Az alább is megtalálható email tanulsága szerint, sajtós és kommunikációs munkakörbe keres új munkatársakat az államigazgatásba e-mailen a Fidelitas. Mi lesz a következő lépés? Kiírják, hogy csak a párttagkönyvet küldjék be, ha egy állásra pályáznak?

Azt maga Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter ismerte el, hogy egész egyszerűen munkaerőhiány van az államigazgatásban. Nem nehéz elképzelni, ha már ő kimondja, mekkora lehet a valóságos probléma. Mondjuk ő tagadta, hogy országosan lenne gond, szerinte csak Budapesten és Pest megyében vannak gondok.

Ehhez képest ugye itt van ez az email, amelyben a Fidesz ifjúsági tagozata, havi bruttó 400-500 ezer forintos fizetéssel kecsegtető ajánlattal toboroz fiatalokat az államigazgatásba. Azt az elvárást még akceptáljuk és jogosnak tartjuk, hogy gazdasági ismeretekkel is rendelkezzen. 

Az azonban már minimum találgatásokra ad okot, hogy a Fidelitas részéről mit jelenthet az a rész, hogy "legyen tisztában az aktuálpolitikai történésekkel".

toborzas-allamigazgatas-fidelitas-alfahir-hu.png

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8514932152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása