KISIKLOTT EGY VONAT ÉRDEN! Hajszálon múlott a tragédia
2019. július 08. írta: BoldogÉ

KISIKLOTT EGY VONAT ÉRDEN! Hajszálon múlott a tragédia

vonat-kisiklas-erd0708-mav-hu.jpeg

A MÁV közleménye szerint a vonatközlekedésben ez nem okoz gondot.

Hétfőn délután Érden az egyik magánvasút, a TRAIN HUNGARY mozdonya az első vágányról engedély nélkül elindult, s a csonkavágány végén az ütközőbakot kiütötte, majd 6 tengellyel kisiklott. 

A baleset a vonatközlekedésben nem okoz gondot, szerintük veszélyes helyzet sem alakult ki. A szakemberek vizsgálják a baleset körülményeit. Ismereteink szerint senki nem sérült meg.

vonat-kisiklas-erd0708-index-hu.jpg

Az Index értesülései szerint a jármű egy holtvágányra futott rá, személyi sérülés nem történt. A hatóságok kivonultak a helyszínre, várhatóan lezárják majd a Velencei utat.

kép: Index.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6614932364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dali777 2019.07.09. 07:36:44

Egyebek mellett ez vágány sem szerepel Érd (HÉSz) Szabályozási Tervében.
süti beállítások módosítása