ILYEN MÉG NEM VOLT ÉRDEN! A Budai út helyett Simonpusztán debütál a Nemzeti Vágta
2019. július 09. írta: BoldogÉ

ILYEN MÉG NEM VOLT ÉRDEN! A Budai út helyett Simonpusztán debütál a Nemzeti Vágta

lo-vagta-pixabay.jpg

Egy kis csavart elkövettünk a hozzánk eljuttatott hír kapcsán, mert az azért komolyan nem merült fel senkiben, hogy a Budai úton rendezik meg, de jól hangzott.

Szóval a hír, hogy új helyszínként csatlakozik Érd városa a Nemzeti Vágta előfutamainak településeihez. A nemrégiben átadott NER kompatibilis simonpusztai Nemzeti Lovaskultúra Központban július 14-én, vasárnap mérik össze tudásukat a terület lovasai, hogy elnyerjék a jogot a budapesti Vágtán való induláshoz.

Az Érdi Vágtán egyedülálló pályán, természetes környezetben állhatnak rajthoz a környék legkiválóbb lovai és lovasai. A vadonatúj pálya különlegessége, hogy a lovasok autentikus környezetben, erdőn át tehetik meg a versenytávot.

Az ünnepélyes megnyitóval kezdődik az esemény, amelyet az Érdi Vágta és a Kishuszár vágta előfutamai követnek. Az ingyenes eseményen az érdeklődők belekóstolhatnak a betyár világ mindennapjaiba, lehet hogy Bandi bá is bohóckodik egy fogaton, illetve megtekinthetik a Nemzeti Lovas Színház János vitéz produkcióját.  A nap megkoronázása az Érdi Vágta döntője lesz, amely során kiderül, kik képviselhetik településüket a budapesti Nemzeti Vágtán októberben. 

kép: pixabay

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr614934102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása