MEGÉGETIK MAGUKAT AZ ÉRDI KÉZIS SZÁZMILLIÓKKAL T.MÉSZÁROSÉK? Vajon a Boldog időszakot mikor vizsgálják?
2019. július 15. írta: BoldogÉ

MEGÉGETIK MAGUKAT AZ ÉRDI KÉZIS SZÁZMILLIÓKKAL T.MÉSZÁROSÉK? Vajon a Boldog időszakot mikor vizsgálják?

penzeso-kezilabdatamogatas-bal-rad-hu.jpg

Százmilliós válaszokat várnak az érdi polgárok.

Vajon meddig lapítanak és ködösítenek T. Mészáros András polgármester és csapata. Legutóbbi cikkünkben, amely a kézilabda sagát érintette, azzal a záró mondattal fejeztük be, „A mai polgármesteri sajtótájékoztatón erre is kitérhet a polgármester.” 

Az ő szempontjából érthetően, de nem  tért ki. Pedig súlyos, százmilliónyi adóforintokban mérhető kérdéseket tettünk fel neki és Kerezsi úrnak, aki az Érdi Sport kft Felügyelőbizottságának Elnöke.

Ezért úgy döntöttünk, egy nyílt levélben kérdezzük meg az érintettektől!

 

Tisztelt T. Mészáros András Polgármester úr!

Elfogadta a közgyűlés az Érdi Sport  KFT felügyelőbizottságának javaslatát és teljes auditot rendelt el az Érdi Sport Kft. 2015-2018. évi első  féléves tevékenységével kapcsolatban. 

Miért döntött a 2019. október 31-i határidő mellett? Mi az akadálya, hogy nyilvánosságra hozza az önkormányzati választások előtt a vizsgálat eredményét? Mi az oka, hogy a lezárt 2018-as gazdasái évből csak az első felét vizsgálják? Kiterjesztik-e rövid időn belül a második féléves tevékenységre is az auditot?

Várjuk szíves válaszát.

Tisztelettel:

Boldogulj Érden

Szerkesztőség

 

Kerezsi Lóránt 

Érdi Sport KFT  Felügyelőbizottság Elnöke részére

Tisztelt Elnök úr! 

Javaslatot tettek az Érdi Sport KFT. 2015-2018.első év teljes körű auditjára, amit a tulajdonos elfogatott és megrendelt. Ön simán megszavazta az akkor még Szántó Erzsébet vezette cég többek között 2017. évi mérlegét és most a 2018. évit is.

Ezek után az audittal viszont jelezte, mintha a felügyelőbizottság nem végezte volna el a munkáját.

Kérem tájékoztassa olvasóinkat, hogy mi alapján jutottak erre a döntésre, mi késztette Önt személy szerint a vizsgálatra? Kezdeményezi-e, hogy módosítsák az audit által vizsgál időszakot a teljes 2018. évre is?

Várjuk szíves válaszát.

Tisztelettel:

Boldogulj Érden

Szerkesztősége

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

Kérdéseinket elküldtük elektronikus formában T.Mészáros Andrásnak illetve Kerezsi Lóránt részére is, várjuk mihamarabbi válaszukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr314947388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása