CSAK EGY KLIKK ÉS ÉRDEN IS LÁTOD A MELÓKAT! Munkaidő, fizetés és hogy hol van
2019. július 16. írta: BoldogÉ

CSAK EGY KLIKK ÉS ÉRDEN IS LÁTOD A MELÓKAT! Munkaidő, fizetés és hogy hol van

fizetes-huszezerforint.JPG

Dolgoznátok a nyári szünetben? Ebben az ingyenes appban még térképen is keresgélhettek

Szerencsére még hátra van a nyári szünet fele, így ha most elkezditek, bőven lesz időtök egy kis zsebpénzt szerezni. Ezzel az appal pedig bárhonnan megnézhetitek a hirdetéseket, a munkaidőt vagy a fizetést.

A CSAKDIÁK térképes munkakereső applikációban mindezt könnyen megtudhatjátok, ugyanis az appban jelenleg 15 iskolaszövetkezet közel 900 aktív munkalehetősége közül válogathattok.

Az appban persze nem csak iskolaszövetkezetek, hanem cégek hirdetéseit is megtaláljátok, ha letöltitek. Térképen vagy listanézetben böngészhettek a munkák között, és az érdeklődési körötöknek megfelelő pozíciót is kereshettek. Ha már letöltöttétek, csak regisztrálnotok kell, ahol megadhatjátok, mikor értek rá dolgozni, milyen nyelvtudásotok van, milyen állást kerestek és milyen esetleges tapasztalataitok vannak.

Az oldalon több - kereskedelem, vendéglátás, informatika vagy műszaki - kategóriában találhattok állásokat, de akár gyakornoki pozíciókat vagy frissdiplomás állásokat, esetleg kifejezetten vagy nyári munkákat is kereshettek.

Ha megtaláltátok a megfelelő pozíciót a térképes keresővel azonnal be is állíthatjátok úti célként, hiszen az appban van beépített útvonaltervező is. Ha szeretnétek kipróbálni, itt letölthetitek Androidos eszközre, itt pedig iOS rendszerre.

(eduline)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1314957286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása