JÓL VAN AZ ÉRDI VÁGTÁN MEGSÉRÜLT SZÍNÉSZ! Kórházba került, de Laklóth Aladárral minden rendben
2019. július 16. írta: BoldogÉ

JÓL VAN AZ ÉRDI VÁGTÁN MEGSÉRÜLT SZÍNÉSZ! Kórházba került, de Laklóth Aladárral minden rendben

laklothaladar-blikk-hu.jpeg

Dermesztő pillanatokat élt át az I. Érdi Vágtára kilátogató közönség.

A sztárfutamban eszméletlenül terült el a földön Laklóth Aladár színművész, miután leesett a lóról, ami utána ráadásul rálépett a mellkasára, majd fejbe is rúgta – számolt be a Blikk.

Szerencsére a helyszínen lévő mentők azonnal megkezdték a színész ellátását, stabilizálták az állapotát, kórházba szállították, majd éjszakára is bent tartották. A színész a lapnak elmondta, hogy most valami oknál fogva vett sisakot, amit egyébként nem szokott, és ez mentette meg a komolyabb sérüléstől.

Az általa megült ló az első kettő akadályt sikerrel vette, a harmadik ugrásnál azonban kilépett alóla a ló, Laklóth pedig lezuhant, és a hátas alá került.

Éjszakára bent tartották enyhe agyrázkódással és egy patkó alakú zúzódással a mellkasán. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214948846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása