BANDI BÁ LEGYEN ÉRD POLGÁRMESTERE! Még T.Mészáros András is támogatja saját magát
2019. július 18. írta: BoldogÉ

BANDI BÁ LEGYEN ÉRD POLGÁRMESTERE! Még T.Mészáros András is támogatja saját magát

tmeszaros-index-hu.jpg

Talán a “legkomolyabb” akadályt is legyőzte a jelöltté válás rögös útján Érd jelenlegi polgármestere.

Érden a Fidesz-KDNP-Összefogás polgármesterjelöltjeként indul az önkormányzati választáson a jelenlegi városvezető, T. Mészáros András - szólt a lakonikus hír, amelyet ország-világ elé is tártak, fontosságának megfelelően az MTI-ben. Az Összefogás Egyesület szerdán eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "T. Mészáros András és csapata biztosítéka annak, hogy a korábban megkezdett építő munka folytatódhat. Ez a város valamennyi lakójának érdeke."

Annyiban legalább korrektek voltak, hogy leírták, maga T. Mészáros az érdi egyesület elnöke.

Azért a helyzet tényleg elég komikus, magunk elé képzeljük, ahogy Bandi bá felébred reggel és lamentál a fürdőszobai tükör előtt, hogy vajon kire szavazzon.

Lehet, hogy attól tette függővé, hogy a “hatalmas létszámban létező” KDNP-sek Érden mit mondanak róla?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2214969348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása