CSALÓK GYŰJTENEK PÉNZT AZ ÉRD ÉS TÉRSÉGE MENTŐSZOLGÁLATÉRT ALAPÍTVÁNY NEVÉBEN
2019. július 19. írta: Rát Mátyás

CSALÓK GYŰJTENEK PÉNZT AZ ÉRD ÉS TÉRSÉGE MENTŐSZOLGÁLATÉRT ALAPÍTVÁNY NEVÉBEN

erdmentoalap.jpgAz Érd és Térsége Mentőszolgálatért Alapítvány nevében csalók gyűjtenek adományokat! Az alapítvány facebook-on megjelent felhívását alább közöljük:

"Kedves ismerőseink! Barátaink!

Néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be,hogy végre elkészült, működik az Alapítványunk.

Valakik kihasználva a lehetőséget máris hamis adomány gyűjtésbe fogtak és magánszemélyeket, illetve cégeket keresnek fel telefonon.

Szeretnénk tudatni veletek, hogy az Érd és Térsége Mentőszolgálatért Alapítvány NEM végez telefonos adomány gyűjtést! NEM hivatkozhat senki a nevünkben arra, hogy Ön már korábban is befizettet postai csekken vagy adott személyesen pénzt. NEM gyűjtünk életmentő gyógyszerekre (a gyógyszer ellátás nem az alapítvány feladata), mint ahogyan erre telefonon hivatkozott, vagy még a mai napig is hivatkozik az a személy aki telefonon keresi meg esetleg Önöket.

Kérünk mindenkit, hogy ha ilyen megkeresés érkezik Önhöz, akkor jelezze azt számunkra vagy itt, vagy az alapítványunk telefonszámán!!!

A feltételezett csaló ellen jogi lépéseket fogunk tenni!!!

Kérjük ne dőljön be!!!

Köszönjük, hogy elolvasta!"

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6014970958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása