ÉRDEN MEGINT JELENTŐS VASÚTI VÁLTOZÁSOK! Pályafelújítás miatt három hét hétig lesz érvényben
2019. július 28. írta: BoldogÉ

ÉRDEN MEGINT JELENTŐS VASÚTI VÁLTOZÁSOK! Pályafelújítás miatt három hét hétig lesz érvényben

vonat-s40es.jpg

A Mávinform jelentette, hogy a Százhalombatta-Pusztaszabolcs közötti pályafelújítás miatt a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vonalon augusztus 5-től 25-ig jelentős menetrendi változások lesznek.

A pécsi interCity vonatok kerülő útirányon, Dunaújváros érintésével közlekednek, Sárbogárd helyett Rétszilas állomáson állnak meg. A Keleti pályaudvarról korábban, kerek órakor indulnak, Rétszilasig korábban közlekednek, onnan Pécsig változatlan a menetrendjük. Pécsről nem változik az indulási idő, óra 14 perckor indulnak, de a kerülő útvonal miatt később, óra 55 percében érkeznek meg Budapestre. A Budapest-Baja, illetve onnan a Keleti pályaudvarra közlekedő Gemenc expresszvonat is Dunaújváros érintésével, kerülő útirányon közlekedik.

A Budapest–Százhalombatta, és a Budapest–Pusztaszabolcs–Dunaújváros közötti S40-es és S42-es vonatok 10 perccel korábban indulnak a Déliből. A Déli pályaudvarról 6:20-kor és a Százhalombattáról 7:53-kor, 18:53-kor induló vonatok nem közlekednek.

A Pusztaszabolcs–Dombóvár viszonylatban közlekedő S40-es személyvonatok helyett Pusztaszabolcs és Szabadegyháza, valamint a Pusztaszabolcs– Székesfehérvár viszonylatban közlekedő S440-es személyvonatok helyett Pusztaszabolcs és Zichyújfalu között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Augusztus 5-én a Pusztaszabolcsról Dunaújvárosba 4:39-kor, valamint a Dunaújvárosból 3:31-kor, 4:30-kor és 5:30-kor Budapest-Déli pályaudvarig közlekedő elővárosi vonat helyett Pusztaszabolcs és Dunaújváros között pótlóbuszok járnak.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9514983364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása