ÉRDMOST, AVAGY A SÉRTŐDÖTT KISMALAC VISSZAVÁGNA! Sajtómukik, ez kevés lesz a hírhajlításhoz!
2019. július 28. írta: BoldogÉ

ÉRDMOST, AVAGY A SÉRTŐDÖTT KISMALAC VISSZAVÁGNA! Sajtómukik, ez kevés lesz a hírhajlításhoz!

erdmost_agresszivkismalac.png

“Csőzik arcul csapta a választókat” címmel adott ki egy megerőszakolt mondat füzért T.Mészárosék lakájmédiája. Megpróbáltak valami nagyot mondani a tegnapi beégésre.

Fekete Zoltán helyi főmédianyalonc nem volt rest leírni, hogy azzal a kéréssel kereste meg az érdi polgármesterjelölteket, hogy tájékoztassák a nyilvánosságot képviselőjelöltjeik névsoráról.

Namármost, ennek eredménye és közéleti tájékozottságuk bizonyítékaként órákig fent volt az a szívatás oldalukon, amelyet csak akkor vettek le, amikor már az országos sajtóban is őket cikizték. Végülis a rossz reklám is reklám, azt mondják.

Jól mutatja ez az érdi közélethez való hozzáértésüket, hiszen ha nem is minden jelöltet, de legalább a többségét illő lett volna “nem ismerni”, talán még valami viszont-tréfával megspékelve lehozni a listát.

Ehelyett még ma is sértődött kismalacként dúl fúl és próbálja belemagyarázni az érdi választók fejébe a főszerkesztőnek titulált csávó azt, aminek rajtuk kívül egy érdi ötödikes sem dőlne be.

Amikor Csőzik Lászlónak róják fel, amit az egyik top fideszes mondott a nagy nyilvánosság előtt egy másikra, ott már komoly szellemi hiányosságok vannak.  

Talán nem kellene az Érdmost főszerkesztőjének az érdi választókat ide citálni, mert gyaníthatóan ők nem Csőzikre haragszanak, hanem Feketééken röhögnek, és közben bosszankodnak, hogyan adhatnak ilyen kóklereknek százmilliókat T.Mészárosék.

Lehet, hogy ez az érdi Fekete-humor?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9414983896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása