SIMÓ ÉRDI ALPOLGI BEMUTATJA: Hogyan turkáljunk magunkban kamera előtt! 
2019. augusztus 04. írta: BoldogÉ

SIMÓ ÉRDI ALPOLGI BEMUTATJA: Hogyan turkáljunk magunkban kamera előtt! 

Legközelebb talán még az orrváladékát is fogja gyurmázni videón?

Egy videót tett közzé Simó Károly jelenlegi érdi alpolgármester, ahol egy zavaros történetet próbált előadni arról, hogy néhány fideszes plakátot, amely fennmaradt a májusi EP után, el kell távolítaniuk. Szerinte ők elég gondosak voltak, de még az is előfordulhat, hogy valakik szándékosan akkor levették és most újra feltették a plakátjaikat.

Maga a történet egy szót sem érdemelne, ha nem úgy adta volna elő Simó, ahogy. Láthatóan evés után állhatott a kamera elé, de annyi esze sem neki, sem a mobilt kezelőnek (ha különbözött Simótól) nem volt, hogy legalább a felvétel közben ne turkálja a fogát. Vagy egyszerűen szándékosan ennyire becsüli az érdieket?

Legközelebb Szigetváry Viktor nyomdokaiba fog lépni, aki egy országos párt kampányfőnökeként a saját fikáját ette meg?  

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8914994250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása