AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 12. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Gál Alex
2019. augusztus 08. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 12. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Gál Alex

galalexerd.jpg

Pár héttel ezelőtt megegyezett az ellenzék Érden is, hogy mindenhol közös polgármester-jelölt mögé állnak be, ennek a soha nem látott összefogásnak az eredménye, hogy Fenyves Parkváros ellenzéki jelöltje Gál Alex.

Gál Alex Fenyves-Parkváros Momentumos képviselőjelöltje. Fiatal villamosmérnökként csöppent a politikába 2017-ben. Gál a  civil életben szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

Mint  a bemutatkozójában is írja: “azért indulok a választásokon, mert építeni szeretném Érdet, a tágabb otthonomat. Úgy gondolom, hogy megválasztott önkormányzati képviselőként tevékenykedni egy szép és felelősségteljes munka. Gyakorlatias, problémamegoldó hozzáállást igényel és szoros kapcsolatot az itt lakókkal.

Úgy látom, hogy Érd fejlődött az elmúlt évtizedben. Viszont a város lehetőségei és adottságai messze nincsenek kihasználva. Én egy sokkal dinamikusabban fejlődő várost, kerületet képzeltem el és szeretném, ha ez valósággá válna. A jelenlegi fejlődési tempó nem elégséges ahhoz, hogy Érd méltó helyet foglaljon el a megyei jogú városok között.

Azért szeretnék dolgozni, hogy jó legyen ide hazajönni. Adni szeretnék a városnak, nem pedig elvenni.”


Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4415000968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása