AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS  5. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Gregus László
2019. augusztus 08. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 5. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Gregus László

gregus.jpg

Pár héttel ezelőtt megegyezett az ellenzék Érden is, hogy mindenhol közös polgármester-jelölt mögé állnak be, ennek a soha nem látott összefogásnak az eredménye, hogy Érdliget ellenzéki képviselő-jelöltje Gregus László.

Gregus Lászlónak a már dolgozó fiai mellett van még egyetemista, és két általános iskolás korú gyermeke. Magyarnyelv és irodalom, pedagógia-pszichológia, sürgősségi elsősegélynyújtás szakos tanár, mentőszakápoló, nevelő, tanácsadó és most már közel 30 éve politikus.

Két éve nyugdíjas. Tanított általános iskolában, szakiskolában, szakközépiskolában, gimnáziumban, magán és közoktatásban, kórházban, börtönben, nappal és este is.

Mint írja: “az életem mindig az emberekről szólt, az egészség-, és oktatásügy körül forgott. Alapkérdés egy ország, egy város, egy közösség egészségügyi, oktatási helyzete. Abban a városban, ahol alig van bölcsődei hely, ahol az óvodák építése, felújítása, üzemeltetése a jövő idő ködébe vész, ahol nincs akarat az iskolák saját üzemeltetésbe vételére, ahol néhány iskola megközelítése komoly feladat, ahol egy tollvonással adják át az államnak a város méltán híres középiskoláját, ahol hallani sem akarnak egy felsőoktatási intézmény bármilyen szintű befogadásáról, ott baj van az oktatással!

Abban a városban, ahol 6 hónapos várólisták vannak a rendelőben, ahol gondok vannak az orvosi ügyelettel, ahol súlyosan egészségkárosító a levegőszennyezettség a murvás utak miatt, ott baj van az egészségüggyel!

Érd sajnos ilyen város.

Hogy miért szeretném, hogy én képviselhessem az érdi közgyűlésben az V. választókerületben élőket?

Mert 50 éve dolgozom, küzdök mások, érdekeinek érvényesítésért. Mert komolyan gondolom, hogy képviselni tudom, ha kell a többségi akaratot, ha kell a kisebbség akaratát. Mert van szakértelmem, tudok mozgósítani, ha kell harcolni! Mert van humorérzékem! És nem félek használni! És azt is bevallom, hogy szeretem a focit!

Érdnek minden adottsága megvan, hogy ne csak múltja, hanem élhető jelene és boldogabb, nyugodtabb, biztonságosabb jövője legyen!

Tegyünk érte!”

Fotó: Facebook

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2015001000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása