MAI NAP ÉRD DOMBOSVÁROSI JELÖLTJÉT MUTATTÁK BE! Dr. Asztalos Évára szavazhatnak a Csőzik fanok
2019. augusztus 09. írta: BoldogÉ

MAI NAP ÉRD DOMBOSVÁROSI JELÖLTJÉT MUTATTÁK BE! Dr. Asztalos Évára szavazhatnak a Csőzik fanok

asztaloseva-erd-kepviselojelolt.jpg

Íme a 9. választókerület - Parkváros, Dombosváros - képviselőjelöltje Dr. Asztalos Éva.

A jelölről röviden:

“Dr. Asztalos Éva vagyok (56 éves), 15 éve Érd parkvárosában élő, és jelenleg is itt praktizáló ügyvéd vagyok. 

Igazgatás szervezői és jogi végzettségemből eredő munkám és helyi kötödésem okán, először kívánom magam megmérettetni az önkormányzati választásokon. Jól ismerem a Parkvárosban élő emberek gondjait, problémáit. Célom, hogy e választókerület polgárainak megosztottságát megszüntessem, és mindannyian kizárólag szűkebb pátriánk, Parkváros (Dombosváros) fejlődését tartsuk szem előtt.”

A képviselőjelölt kiemelt feladatnak tekinti körzetében a közlekedési feladatok mainál lényegesen jobb színvonalú megoldását, ahol prioritás az utak állapotának javítása. Amit mindenképpen jobban kezelne és megerősítene, az a helyi nyilvánosság érvényesítése, a kapcsolattartás erősítése, és talán nem függetlenül attól, hogy jelen esetben hölgy a jelölt, a női közösség hangját szeretné felerősíteni, erőteljesebben megjeleníteni.

Miután jelenleg ügyvédként dolgozva nem tudja elképzelni, hogy egy hozzá kéréssel, kérdéssel fordulónak ne adjon minden tekintetben kielégítő, számára elfogadható választ, 

már most, arra biztatja Önöket, hogy forduljanak hozzá bizalommal, keressék a

drasztaloseva@gmail.com , vagy a +36 70 312 7184 elérhetőségeken..

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6015002890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása