AZ A JÓ ÉRDI, AKINEK 3-4 GYEREKE VAN! T.Mészárosék ezzel fognak kampányolni?
2019. augusztus 11. írta: BoldogÉ

AZ A JÓ ÉRDI, AKINEK 3-4 GYEREKE VAN! T.Mészárosék ezzel fognak kampányolni?

tma-kover.jpg

Mielőtt azzal vádolnának, hogy ez valami eszement vélemény, kérjük olvassanak el még néhány sort.

A fenti szöveget nem valamilyen isten háta mögötti Facebbok csoportban, vagy egy félig ittasan folytatott kocsmai beszélgetésben csíptük el, hanem Kövér Lászlótól hangzott el egy pódiumbeszélgetésen. Ha esetleg valaki nem tudná, ő a magyar Országgyűlés elnöke. És mindezt a teljesen hivatalos és kormánybarát MTI közlésében jelent meg.

Kövér László ezt azon aspektusból jelentette ki, hogy szerinte a demográfiai helyzet javításához mentalitásváltásra is szükség van. Az Országgyűlés elnöke Gyergyószentmiklóson beszélt erről szombaton délután, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület nyári táborában szervezett pódiumbeszélgetésen.

Magyarország élen jár Európában abban, hogy a hazai összterméke (GDP) közel öt százalékát fordítja a népesedéspolitikára, de a kormány családpolitikája csak azt célozza, hogy elhárítsa a gyermekvállalás fizikai és anyagi akadályait a fiatalok útjából - mondta Kövér.

Szerinte divattá kell tenni a többgyermekes családmodellt. Ennek kapcsán jelentette ki, 

“SZERINTE RÁ KELL ÉBRESZTENI AZ EMBEREKET ARRA, HOGY NEM AZ A JÓ MAGYAR, AKI MAGYARUL BESZÉL, HANEM AZ, AKINEK HÁROM-NÉGY GYERMEKE, 9-16 UNOKÁJA VAN, VALAMENNYIEN MAGYARUL BESZÉLNEK, ÉS ELKÖTELEZETTEK A NEMZET ÜGYE IRÁNT.”

Pártjának ténykedését úgy látja, hogy a kormány sok konfliktust vállalt, gazdasági érdekeket sértett, "és konfliktuspotenciáljának egy részét elégette". "Senki sem szereti a balhés gyereket. Ha ezerszer igaza van, akkor is megpróbálják kiközösíteni" - magyarázta azokat a nemzetközi viszonyokat, amelyek között érvényesíteni kell a magyar érdeket.

Ő még egyszer hangsúlyozzuk, papíron Magyarország közjogi méltóságainak egyike, akinek minden megszólalására oda kell figyelni. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8815004598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása