NÁLUNK IS HAMAROSAN A SÖTÉTSÉG:  "Elsötétülhet" a Facebook, és nagyon fogunk örülni neki
2019. augusztus 13. írta: Smitt Róbert Író

NÁLUNK IS HAMAROSAN A SÖTÉTSÉG: "Elsötétülhet" a Facebook, és nagyon fogunk örülni neki

sotet_face_24_hu.jpg

Az alkalmazások újdonságait elsőként kiszúró Jane Manchun Wong szerint az androidos Facebook-alkalmazásba hamarosan megérkezhet a Sötét mód.

Rövid tesztelgetés után a Facebook áprilisban minden felhasználó számára elérhetővé tette a Messengerben, hogy be lehessen állítani az applikációban a Sötét módot. Ezzel nagyjából eleget is tettek Zuckerbergék a kívánalmaknak, hiszen egyre több szolgáltatásban tűnik fel ez a lehetőség, ami nem mellesleg nemcsak a szemnek jó, de az akkumulátor üzemidejére is jótékony hatással lehet.

A fejlesztés azonban itt még nem ért véget, és a jelek szerint hamarosan új helyeN "sötétíthetjük el" a kijelzőt. Jane Manchun Wong, az alkalmazások funkcióbeli újításait igen gyakran kiszivárogtató szakember fedezte fel, hogy a Facebook elkezdte átültetni az újdonságot az androidos fő alkalmazásba is.

Hogy mikorra lehet belőle használható megoldás, egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy a hamarosan érkező Android Q-ban már eleve benne lesz a sötét mód, így elvileg addigra már a Facebooknak is készen kellene lennie a munkával.

(hvg)

 

Fotó: 24.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3015007694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása