ÉRD SZTÁRJA BANDI BÁ: Csatornapénz eltüntetés, buzizás vagy az ökofasiszta görögdinnye miatt tüntette ki a köztársasági elnök?
2019. augusztus 16. írta: BoldogÉ

ÉRD SZTÁRJA BANDI BÁ: Csatornapénz eltüntetés, buzizás vagy az ökofasiszta görögdinnye miatt tüntette ki a köztársasági elnök?

tmeszaros-kituntetessel-fboldala.jpg

Bandi bának is adtak augusztus 20-a alkalmából egy kitüntetés, így megy ez.

Ő maga azt írja friss Facebook bejegyzésében, hogy 

“Megtisztelő elismerést vehettem át ma az államalapítás ünnepének alkalmából. Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Áder János köztársasági elnök a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést adományozta.”

Hivatalosan Érd fejlődésében játszott szerepéért kapta, persze mi mást mondtak volna.

Próbáljuk azért megfejteni, hogy miért kaphatta a polgi ezt a hűségjutalmat!

Hirtelen az jutott eszünkbe, hogy talán most már Érden eléggé megtömték a zsebeiket a Mészáros klán tagjai, valamivel honoráltatni kellene a gazdival neki.

Netalán a csatornapénzek ügye eltüntetésében játszott szerepét díjazhatták?

buzizas-dobokata-alfoldi-atlatszoerd.png

Persze lehet, hogy segített az a néhány napja általa kiposztolt buzizós kép is, ami a Coca-Cola plakátjait vette célba.

Vagy talán az EP választás kapcsán kiküldött kampánylevél is jól jöhetett a Viktor előtt, amelyről a bíróság mondta ki, hogy törvénytelen és pénzbírságra ítélte

Persze ne feledkezzünk el, lehet hogy nem is Orbán ötlete volt, hanem igazából Áderé, akinek megtetszett T.Mészáros legutóbbi akciója, amikor ki kelt a bio-bolsevik és ökofasiszta görögdinnyék ellen.

Szóval, lehet találgatni!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10015012820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.08.18. 14:27:47

hogy hűlne rá a bőr erre a fityeszparazitára!
süti beállítások módosítása