AMIKOR AZ ÉRDI ALPOGI CSONTIG HATOL! T.Mészáros büszke lehet tanítványára
2019. augusztus 18. írta: BoldogÉ

AMIKOR AZ ÉRDI ALPOGI CSONTIG HATOL! T.Mészáros büszke lehet tanítványára

seggnyalas-tollkoptato-narancssarga.jpg

Frissen kitüntették Érd polgármesterét valamiért augusztus 20-a alkalmából, amint arról beszámoltunk.

Természetesen nem köti senki az orrunkra, hogy mi a valódi ok, de akár a buzizása, akár az EP választás kapcsán kiküldött kampánylevele is hozzásegíthette őt ehhez. Persze ne feledkezzünk el, lehet hogy nem is Orbán ötlete volt a kitüntetés, hanem igazából Áderé, akinek megtetszett T.Mészáros egyik közelmútbeli akciója, amikor kikelt a bio-bolsevik és ökofasiszta görögdinnyék ellen.

Erre tett rá hű szárnysegédje és alpolgármestere Bács István egy lapáttal, amikor szinte elolvadva ajnározta a főnök sikerét.

Álljon itt szószerint Facebook oldalának bejegyzése:

“Örökké hálás leszek a Jóistennek, hogy olyan mentort, olyan főnököt adott nekem, mint T Mészáros András.

2002-ben ismerkedetünk meg, akkor az őszi kampányban már aktív szerepet vállaltam. 2006-tól személyi titkára voltam, később kabinetvezetője, majd mint polgármesteri főtanácsos dolgoztam közvetlen irányítása alatt. 2014-től alpolgármesterként segítem a munkáját. Sokat kell még tanulnom tőle, hogy tudásának legalább egy részét magaménak mondhassam.

Büszke vagyok rá!”

Vajon mit irigyelhet T.Mészárostól Bács legjobban? A “csöppnyi” vagyonkáját?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2115014320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása