SOKAKAT ÉRINT ÉRDEN IS: 35 éves korig lehet visszaigényelni a sikeres nyelvvizsga díját
2019. augusztus 19. írta: Smitt Róbert Író

SOKAKAT ÉRINT ÉRDEN IS: 35 éves korig lehet visszaigényelni a sikeres nyelvvizsga díját

nyelvvizsga-e.jpg

A Magyar Államkincstár oldalán felhívják a figyelmet arra, hogy a sikeres komplex nyelvvizsga díját azok kaphatják vissza, akik a nyelvvizsga-bizonyítványban megjelölt vizsganapon még nem töltötték be a 35. életévüket.

Ugyanez a helyzet, ha valaki a komplex nyelvvizsgával egyenértékű érettségi díját igényelné vissza – az kapja vissza az érettségi térítési díját, aki a bizonyítvány, tanúsítvány kiállításának napján még nem töltötte be a 35. életévét.

Ha honosított nyelvvizsgáról van szó, akkor a honosítási határozat napját kell figyelembe venni, ha két – egyesíteni kívánt – részvizsgáról, akkor a második részvizsga napját.

(eduline)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2115015938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása