GRATULÁLUNK! Magas rangú elismerést vehetett át az érdi Kós Károly Szakközépiskola négy pedagógusa
2019. augusztus 20. írta: Smitt Róbert Író

GRATULÁLUNK! Magas rangú elismerést vehetett át az érdi Kós Károly Szakközépiskola négy pedagógusa

erdi_ped.jpg

A Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola négy pedagógusa kapott elismerést az augusztus 20-ai városi ünnepségen. A pedagógusok eddig végzett kiváló munkájukért érdemelték ki Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének Elismerő Oklevelét.

Az augusztus 20-ai városi ünnepségen T. Mészáros András polgármester és Pergel Antal, az Érdi Szakképzési Centrum igazgatója gratulált a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola négy pedagógusának, Bödő Tímeának, Jakusné Horváth Krisztinának, Molnár Diana Cecíliának és Dózsa Lajos Jánosnak. A pedagógusok eddig végzett kiváló munkájukért kapták meg Prof. Dr. Kásler Miklós az emberi erőforrások miniszterének Elismerő Oklevelét.

Bödő Tímea 2004-től a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola tanára. Az intézményben magas színvonalon tanítja a német nyelvet és a kereskedelem ágazatban a szakmai tantárgyakat. Oktató-nevelő munkáját, empatikus, megbízható személyiségét, munkabírását diákjai, kollégái és az iskolavezetés egyaránt nagyra értékeli.

Jakusné Horváth Krisztina 2000-től tanítja a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolában az ügyvitel ágazat szakmai óráit. Szakmai ismereteit, emberi magatartását diákjai, kollégái, vezetői elismerik. Munkaköri kötelességein túl is vállal feladatokat az iskola érdekében, amelyeket megbízhatóan, nagyfokú precizitással, szakmai elhivatottsággal végez.

Molnár Diana Cecília 1989 óta tanít a Kós Károly Szakgimnáziumban és Szakközépiskolában. Oktató-nevelő munkájában a hozzáadott pedagógiai érték, a különös bánásmódot igénylő tanulók támogatása központi szerepet játszik. Az iskolában igazgatóhelyettesi munkáját minden körülmények között precízen, szakmailag kifogástalan módon látja el, kollégáival empatikus, határozott, őszinte, segítőkész.

Dózsa Lajos János a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója. Pedagógusi pályafutását 1988-ban kezdte. Munkáját a precizitás, az empátia és a segítőkészség jellemzi. Igazgatóként kitűnő kapcsolatokat ápol az iskola bel- és külföldi partnereivel, fontosnak tartja az Érden élő lengyelekkel való együttműködést.

(érdmost)

 

A fotó: erdmost.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2215017066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása