MÁTÓL AZ ÉRDI VONALAKON IS ÉRVÉNYES A JÖVŐ HAVI BÉRLET! Váltsd meg most!
2019. augusztus 28. írta: BoldogÉ

MÁTÓL AZ ÉRDI VONALAKON IS ÉRVÉNYES A JÖVŐ HAVI BÉRLET! Váltsd meg most!

vonat_busz.jpg

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése nyomán a MÁV-START és a közúti közlekedési szolgáltatók már augusztus 28-ától elfogadják a szeptemberre szóló dolgozó- és tanulóbérleteket helyközi járataikon.

Az iskolakezdéssel szeptember első napjaiban ugrásszerűen megnőnek az utazási igények. A tanév zökkenőmentes indítása érdekében az innovációs tárca négy nappal kiterjeszti a szeptemberi havi és első félhavi bérletek érvényességét.

Az intézkedés célja a pénztári várakozási idők csökkentése, az utasok színvonalasabb kiszolgálásának biztosítása, melynek köszönhetően a diákok mentesülhetnek az iskolakezdéshez kapcsolódó, augusztus végén esedékes ügyintézés (pl. beiratkozás) miatt szükséges utazások többletköltségei alól is.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7315027770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása