MENNYIRE ÚJÍTOTTÁK FEL AZ ÉRDI ISKOLÁKAT! Várjuk az Önök véleményét, mit tapasztalnak
2019. augusztus 29. írta: Smitt Róbert Író

MENNYIRE ÚJÍTOTTÁK FEL AZ ÉRDI ISKOLÁKAT! Várjuk az Önök véleményét, mit tapasztalnak

tantifelujitas.jpg

Lassan elkezdődik a tanítás, a gyerekek közül ki vidáman, ki szorongva megy be az iskolába.

Megint egy újabb tanév, amikor ki tudja, mi lesz, ki fogja tanítani ezt vagy azt az új tantárgyat, ha fogja valaki egyáltalán, nem pedig a pedellus bácsit zavarják fel matekot vagy fizikát oktatni. Persze, öröm is van, meg lehet osztani a nyári örömöket, meg amúgy is, egy osztállyal feljebb lép az ember. 

A nyári szünetben elvileg újrafestik a tantermeket, ha kell, rendbe hozzák az udvart, elvégzik a szükséges javításokat a szakemberek. Bár sok év tapasztalatából mondhatjuk, ez nem mindig van így. 

Most az önkormányzati választások előtt biztosan ki tett magáért pár képviselő, és saját keretéből adott valamit az iskoláknak, mert ugye minden alkalmat ki kell használni. 

Ezért is gondoltunk arra, hogy megkeressük a KLIK-et, írják már le nekünk, esetlegesen milyen munkák történtek a különböző iskolákban, vagy hogy milyen állapotban vannak a sulik.

Előtte azonban arra kérnénk meg olvasóinkat, hogy küldjenek képeket a sulik állapotáról, és írják le, mennyire elégedettek a jelen állapotokkal.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8515030794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása