EGÉSZSÉGRE VESZÉLYES TERMÉKET HÍVOTT VISSZA A SPAR! Bárhová visszaviheti, visszakapja az árát
2019. szeptember 01. írta: BoldogÉ

EGÉSZSÉGRE VESZÉLYES TERMÉKET HÍVOTT VISSZA A SPAR! Bárhová visszaviheti, visszakapja az árát

interspar-erd.jpg

Az egészségre veszélyes lehet az egyik, Sparban kapható hajszárító. A boltlánc nem árulta el miben áll az, hogy egészségre veszélyes, de visszavonta az árut.

hajszarito-spar-simpex.jpg

A hazai Spar azonnali hatállyal, kivonta Simpex  23610-es hajszárítóját, ami 1600 wattos - tette közzé a lánc saját oldalán.

Azt írják közleményükben, hogy a jelzett hajszárító tartós használat esetén egészségügyi kockázatot jelent, de konkrétum nélkül.

Akik vásároltak ezekből a termékekből, bármelyik Intersparba visszavihetik, ahol visszakapják a pénzt.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr615034514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása