BRUTÁLISAT LÉPETT ELŐRE A SPAR! Érden is vásárolhatsz a saját dobozaidban ezentúl
2019. szeptember 10. írta: BoldogÉ

BRUTÁLISAT LÉPETT ELŐRE A SPAR! Érden is vásárolhatsz a saját dobozaidban ezentúl

interspar-erd.jpg

A Spar környezetbarát zöldség-gyümölcs tasakokat vezet be, ráadásul most már teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat

A társaság húsz - győri, szegedi és tatabányai - áruházában március végétől tesztelte újdonságként az újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokat, amelyekből a tesztidőszakban több tízezer talált gazdára. 

A vásárlói érdeklődés jelentősen meghaladta a cég által vártat, ezért szeptember 10-től teljes magyarországi hálózatában árusítja ezt a csomagolóeszközt. A strapabíró tasakokkal számos alkalommal újra lehet vásárolni, akár éveken át. 

A cég jelezte azt is: nyár végétől a vevők otthonról vitt, saját csomagolóeszközeikbe is tehetik a nem előrecsomagolt zöldség- és gyümölcstermékeket a Spar üzletekben. A hozott csomagolóanyagos súlymérésben a boltokban plakátok nyújtanak segítséget.

A Spar szerint a magyar fogyasztók évről évre környezettudatosabbak, tavaly az üzletlánc vásárlóinak 40 százaléka már a többször használatos zacskókat és bevásárlótáskákat részesítette előnyben.

A Spar csoporthoz összesen 555 üzlet tartozott tavaly év végén, 36-tal több, mint egy évvel korábban, ezen belül a franchise hálózatnak 174 tagja volt. 

(via MTI)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7515061166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása