HA ESZED VAN, MOST MÁR NEM VESZEL FEL TÖBB HITELT! Sok tízezer hitel veszélyben
2019. szeptember 12. írta: BoldogÉ

HA ESZED VAN, MOST MÁR NEM VESZEL FEL TÖBB HITELT! Sok tízezer hitel veszélyben

hitel.jpg

A csúcsra járó fogyasztási hitelpiacon egyre több a törlesztéssel megcsúszó ügyfél - készített egy összefoglalót a Propeller.

A portál szerint a legalább 1 hónapot, de kevesebb, mint egy évet késők száma (az éven túlik is azér, mert azok már a követeléskezelőknél landoltak) a sláger személyi hiteleknél durván növekszik,  másfél év alatt a két és félszeresére nőtt. 

Úgy kalkuláltak, hogy most már nagyjából 10 ezer személyi hitelesnek van legalább egy hónapos megcsúszása. Egyre többen csúsznak meg a folyószámlahitelük és a kártyahitelük törlesztésével is. 

Magyarán szólva a 31-365 napos csúszásban lévőké kétéves csúcson van.

A részletre vásárolt karácsonyi ajándékok törlesztésével is lehetnek gondok, a 31-365 napos késésben lévő áruvásárlási és egyéb hitelek mennyisége az év eleje óta a duplájára nőtt. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8215068938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása