MILYEN LEHET ÉRDI FIDESZES TROLLNAK LENNI? A kétely hiánya szabaddá tesz?
2019. szeptember 16. írta: Smitt Róbert Író

MILYEN LEHET ÉRDI FIDESZES TROLLNAK LENNI? A kétely hiánya szabaddá tesz?

fidesz_troll.jpg

A fideszes troll nem tudja, hogy ő fideszes troll, vagyis nem akarja tudni. Ő egy katona, legalábbis saját magára így tekint. Egy politikai Rambo, aki bemászik a sűrű dzsungelbe, hogy rendet tegyen. 

Géppisztolyából sosem fogy ki a töltény, ahogy az érvek sem: igazak, hamisak, de főleg az utóbbiból van sok. Bozótvágó késével balliberális mondatokat vág ki tőből, derékből tüzel, nincs kegyelem. A fideszes troll hisz, kétely nélkül, a legelemibb kétség hiányával, ez különbözteti meg a többi trolltól, a kétely hiánya, az önkritika teljes elutasítása. Ha fel is merülne benne néha, beindul az öncenzúra, és máris visszaáll a rend. Most éppen a keresztény szabadság nevében megy előre. Hogy mi is az a keresztény szabadság? Azt neki nem kell tudnia, az teljesen mindegy, neki csak egy hivatkozási alap, bármikor bajba kerül a vitákban, csak mondania kell, meg azt hogy jönnek a migránsok és mindenkit áttérítenek a muszlim vallásra. A múltkor nagyon büszke volt, amikor leírta egy kommentben ezt, érezte, hogy tiszta, ősi tudás birtokában kommentel. Itt üldözik a keresztényeket, sőt mindenhol üldözik, még a munkahelyén is üldözik, sőt a többi keresztény is így tesz,  és ez ellen fel kell lépni. Neki ezzel külön dolga van. Mert ő a kiválasztott, meglátta a fényt, jött a hívás és ő felelt rá, és mindennap érzi a szent erőt, amikor a gép elé ül, és írja az oldala Nagy Közös véleményét. Mert vannak a keresztények és az igazi keresztények, ezt azért el kell mondani.

Ja, és hogy sokszor rágalmaz másokat, mint a múltkor a szomszéd Karcsit, hogy besúgó volt anno, pedig pontosan tudta, hogy nem igaz? Hát a siker érdekében kellenek áldozatok, na. A keresztes lovagok se finomkodtak, és most ő a modern keresztes lovag, kész. A lényeg az ügy. A párt. Aki nem erős, az hulljon is el. Csak neki illetve nekik lehet igazuk, mindenki más pokolra való. Mindenki más túl érzékeny, igazi ideológia-buzi, pedig nem kell itt buziskodni. Mit számít, ha valakivel még három éve jóban volt, hogy együtt söröztek egyszer egy héten. Az a másik megtagadta a “hitet”, ezért lakolnia kell, és ő ezért megy az utca túloldalára, ha meglátja. Ezért, és a pártért.

 A fotó illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7215098968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kallai Dezso Lajos 2019.09.16. 14:41:35

Tisztelt Érdi Lakótársak! Ez a legaktuálisabb idő és hely arra, hogy: Felhívom minden összefogó demokrata figyelmét! JELENTKEZZENEK VÁLASZTÁSI MEGFIGYELŐNEK!!! Ha a kampányban ilyen aljasok, mi lesz a választás napján? Kérek minden Képviselőjelöltet, és szerintem személyesen felelnek ezért! Gondoskodjanak minden szavazókörben minimum 2 ( kettő ) ,megfigyelő jelenlétéről! Köszönöm!!! Jelentkezni Tímárné Marikánál a 06 30 1644473-as telefonon lehet!