AKI DURVÁN NEKIMENT T. MUTYI ANDRÁSNAK! Szántó Erzsébet kipakolt a mocskos ügyekről
2019. szeptember 17. írta: Smitt Róbert Író

AKI DURVÁN NEKIMENT T. MUTYI ANDRÁSNAK! Szántó Erzsébet kipakolt a mocskos ügyekről

tmeszi.jpg

Nagyon kemény mondatokat posztolt ki a Facebookon Szántó Erzsébet, az elhíresült Érdi Sport Kft. régi ügyvezetője. Soraiból egy velejéig korrupt és gátlástalan rendszer képe rajzolódik ki, és sajnos ezen már meg sem lepődünk, ilyen az egész ország.

“T. Mészáros prédikálja a vizet és közben issza a bort, és úgy hazudik, hogy öröm nézni!

Jobb, ha mindenki tudja azt is, hogy amikor már az Érdi Sport Kft. ügyvezetője voltam, akkor az állásomra vonatkozó zsarolással -“tudod Erzsi, aki nem velünk van, az ellenünk”- íratták velem alá, hogy fizettem 2017-ben az Összefogás Egyesületnek -T. Mészáros Andrásnak- 3x 1 milliót készpénzben- azért hogy a várostól ellopott pénzüket tisztára tudják mosni, és a kampányt- beleértve ezt a szennylapot is- finanszírozni!Sosem adtam neki egy forintot sem, az a pénz valahonnan máshonnan lett, nem tőlem. Nem voltam egyedül, ezt sok mindenkivel megcsinálták, kérdezzék Zólyomi Ádámot, Mórás Zsoltot, Bács Istvánt vagy Segesdi Jánost is, akit szintén a gátlástalan T. Mészáros csinált ki.

Vagy azt, hogy meg kellett vennem a Zita asszonyka megunt autóját-“visszautasíthatatlan ajánlat volt”- amit csak részletekben tudtam fizetni, mert ő újat szeretett volna?!

Vagy azt, hogy éppen a “sokcégvezető” - sokak által a szeretőjének is tartott- Boldog Anna miatt kellett engem eltávolítani indoklás nélkül az Érdi Sport Kft. éléről, hogy legyen helye Annuskának, és aki kinevezése után azonnal bérleti szerződést kötött Bács István alpolgármesterrel a Budai úti lakására -piaci árnál azért magasabb áron -és fizetik Érdi Sport Kft-ből.

Vagy azt, hogy T. Mészáros felesége, a Milák Kristófot elüldöző Berczi Zita már többségi tulajdonosa és ügyvezetője az állami és önkormányzati támogatásokban is részesülő Érdi Úszósport Kft.-nek, aminek székhelye a köztulajdonban álló Érd Aréna!! A másik tulajdonos Egerszegi Klára, akitől szintén zsarolással, fenyegetéssel vették el az üzletrészének a felét. Üzlettársak voltak, de nem beszéltek több évig, sőt komoly vitát is folytattak ügyvédek bevonásával, aztán hirtelen csak sikerült a polgármesteri irodában meggyőzni Klárit, hogy nem kell neki az üzletrészének fele, jobb helyen van az Berczi Zitánál!

Hogy ki kinek biztosít, vagy szeretne helyet biztosítani, arról tarhatunk egy nyilvános vitát, állok elébe, de sorolom kiket várok: T. Mészáros András, Berczi Zita, Boldog Anna, Bács István, Steierlein Balázs - Bács István sógora, a nagy “városi óvodaépítő cégcsoport” igazi, háttérben álló tulajdonosa- ...és még sokan mások a mostani városvezezésből. és hozzátartozóikból . “Mutyi város mutyi brigád családi összefogás!” Mindenkit, aki nem akart résztvenni a tolvaj ügyleteikben, azt szépen kicsinálták. Tehát ha valaki még mindig úgy gondolja, hogy Tekauer Norbert a T. Mészáros embere, akkor szólok, NEM AZ!!! Nemzeti érzelmű, de egy ilyen “mutyi brigádot” nem tud támogatni, és nem is fog, mert amit ezek itt Érden csinàlnak az nem jobboldali érték, nem városépítés, hanem szimpla hazugság, szemfényvesztés, lopás, pénzmosás és csalás!! T.Mészáros “Mutyi” András!! Várom a választ! Ki mer állni a díszes brigádjával, vagy megbújik a hazugságokkal teli szennylapja hasábjai között?! Maguk harsogták, hogy tisztességes kampányt akarnak, hát akkor ebben a szennylapban mit csinálnak?! Vádaskodnak, hazudnak! Persze, hiszen a Tisztesség szó jelentését csak a Tisztességesek ismerik, önök biztos nem! Itt az ideje a “nagytakarításnak” ebben a városban, hogy végre mindenki nyugodtan, tisztességgel dolgozhasson, félelem nélkül!” -írja a Facebookon Szántó Erzsébet.

És igen, álljon ki nyilvános vitára akár T. Mészáros András és csapata, már csak azért is, mert az érdi polgármester körül mostanában elég sok a balhé.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9515110784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csigatposo 2019.09.17. 07:55:06

A KONKRÉTUMOKAT tartalmazó írásra csak tényeken alapozott választ lehet és kell elfogadni.
süti beállítások módosítása