ÉRDI TŰZOLTÓK SZEDIK KI AZ AUTÓT SÓSKÚTON! Nem tudta az árkot elkerülni
2019. szeptember 21. írta: BoldogÉ

ÉRDI TŰZOLTÓK SZEDIK KI AZ AUTÓT SÓSKÚTON! Nem tudta az árkot elkerülni

mentoauto.jpg

Nemrég érkezett egy hír, hogy árokba hajtott egy autó Sóskúton

A baleset a Petőfi Sándor utcában történt, ahol is letért az úttestről és az árokba hajtott egy személyautó. A balesethez az érdi hivatásos és a sóskúti önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik a műszaki mentési munkálatok keretein belül először áramtalanították a járművet. 

A helyszínre megérkeztek a rendőrség és a mentőszolgálat szakemberei is, a társhatóságok közösen dolgoznak a helyszínen.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5415157674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása