HURRÁ ÉRDEN IS “NAPOZHATSZ” JÖVŐ HÉTEN! Egy a baj, sokszor csak esernyő alatt
2019. szeptember 22. írta: BoldogÉ

HURRÁ ÉRDEN IS “NAPOZHATSZ” JÖVŐ HÉTEN! Egy a baj, sokszor csak esernyő alatt

idojaras-felhoesnapsutes.jpg

A mai nap hátralévő részében mindenütt elkezd megvastagodni a felhőzet, illetve beborul az ég. Egyre több helyen várható eső, zápor. A déli, délkeleti szél mérsékelt vagy élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul.

Holnap, azaz hétfőn a reggeli óráktól délnyugat felől egyre nagyobb területen növekszik meg a magasszintű felhőzet, ami estére helyenként meg is vastagszik, hajnaltól pedig már erősen felhős vagy borult időre van kilátás. Éjszaka és holnap napközben kisebb-nagyobb szünetekkel többfelé várható eső, zápor. Délnyugaton és északkeleten néhol zivatar is lehet, a legtöbb csapadék is ezeken a tájakon valószínű. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon nagy területen megélénkül, a Fertő térségében ma meg is erősödik, majd hétfőn északira, északkeletire fordul a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 15 és 23 fok között valószínű.

A keddi napon reggeltől kezdődően fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, és az ország nagy részén legalább rövid időre kisüt a nap, a legtöbb napsütés az északkeleti tájakon várható. Kezdetben délen még előfordulhat eső, zápor, majd ott is megszűnik a csapadék. Az északi, északkeleti szél főként a nap első felében gyakran megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett északi völgyekben ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között valószínű.

Milyen idő várható szerdán?

Napközben keleten többnyire erősen felhős lesz az ég, és több helyen is valószínű eső, zápor, míg másutt a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és csupán helyenként lehet csapadék. Késő délutántól azonban a nyugati tájakon felhősödés kezdődik és estétől ott egyre többfelé kell számítani esőre, záporra, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 24 fok között valószínű.

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, délután kezdhet a Dunántúlon vékonyodni, szakadozni a felhőtakaró. Többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél több helyen megélénkül, helyenként erős lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között valószínű.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9915158852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása