T. MÉSZÁROSNAK MINDENRŐL A KORRUPCIÓ JUT AZ ESZÉBE? Biztosan nem szándékosan?
2019. szeptember 26. írta: Smitt Róbert Író

T. MÉSZÁROSNAK MINDENRŐL A KORRUPCIÓ JUT AZ ESZÉBE? Biztosan nem szándékosan?

tmeszi.jpg

Már az iskolában is dübörög a választási kampány: T. Mészáros András mindent elkövet, hogy elfelejtsék az érdiek a mostanában megszellőztetett botrányait. A polgármester gyorsan rá is repült a diákokra, és újabb nagyon jó hírt jelentett be, csak van a dologgal egy kis bibi.

“Újabb nagyszerű kezdeményezéssel jelentkezett az érdi Ifjúsági Önkormányzat, amely az OpticOne Érd céggel együttműködve ingyenes szemvizsgálatot biztosít a 8. osztályt szeptemberben elkezdett, érdi intézményekbe járó diákoknak.

Az érdi tankerületben ez több mint 500 diákot érint. Az óvodákban elkezdett programnak nagy sikere volt, ezért gondolták úgy, hogy bruttó 3 millió Ft-ot biztosítanak erre a célra. Lázár Evelin diákpolgármester jelenlétében írtuk ma alá a szerződést Zimányi Géza cégvezetővel”- írja a polgármester a Facebookon.

Aztán egy érdi polgár felhívta a polgármester figyelmét, hogy ez a kezdeményezés nagyon jó, rendben is van, csakhogy ezt vizsgálatot kötelező elvégezni az iskolában az iskolaorvosnak, és gyanú esetén beutalni  a gyereket szemészetre. Nyilván a cég sok új klienshez jut így, és sokan ott kénytelen majd szemüveget csináltatni.

Erre aztán pipa lett T. Mészáros és visszautasította a hölgy sanda utalását, aki persze rögtön válaszolt, hogy rossz az, aki rosszra gondol.

Úgy látszik, kezd összeomlani a polgármester, már mindenben a támadást látja. Úgy látszik, ő már csak így tud gondolkodni, és első ami mindig az eszébe jut a korrupciót. Lehet, hogy nem is véletlenül?

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5515173314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása