LENYUGODHATNAK AZ ÉRDI FIDESZ-FANOK! Orbán Viktort több, mint 50 százalékkal újraválasztották
2019. szeptember 29. írta: BoldogÉ

LENYUGODHATNAK AZ ÉRDI FIDESZ-FANOK! Orbán Viktort több, mint 50 százalékkal újraválasztották

fideszujelnokseg-444-hu.jpeg

Mert ugye a közel 100 százalék is több, mint az 50.

Ha imádod Viktort, és érte még a kútba is beleugranál kérés nélkül, akkor a beszédéről szóló tudósítást a PestiSrácok oldalán elolvashatod.

A többieknek meg ott van a 444.hu tájékoztatója.

Az eredmények szempontjából a következőképpen  szavaztak a küldöttek:

Orbán Viktort ismét újraválasztották elnöknek, 1406 szavazatot kapott.

Az operatív atyaúristen, a pártigazgató Kubatov Gábor: 1392 szavazattal alelnök lett.

Két jólismert figurát a nép egyszerű gyermekei közül is bejuttattak a küldöttek alelnöknek, Kósa Lajos 1387 szavazatot, Németh Szilárd 1359 szavazatot kapott.

Kakukktojásként a nők közül, a sokat szereplő és családügyileg nagyon sok eszet kiosztó Novák Katalint hagyta Viktor alaelnöknek választani 1396 szavazat.

A beszédre sok időt nem érdemes fecsérelni, mert egy dolog, hogy Orbán és sameszai mit hordtak most össze, és másik a valóság.

Két fontos dolog kellős közepén vagyunk, nevezetesen egy közelgő gazdasági válság kopogtat egyrészről, másrészről pedig kőkemény harc zajlik az Európai Unió költségvetése kapcsán.

A többi rizsa. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5215182212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása