FULLADÁST OKOZHAT AZ IKEA ELŐKÉJE: Ha vett belőle, ne használja
2019. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

FULLADÁST OKOZHAT AZ IKEA ELŐKÉJE: Ha vett belőle, ne használja

ikea.jpg

Az Ikea visszahívja egyik kétdarabos előkéjét.

Az Ikea visszahívja Matvra nevű kétdarabos, kék/piros előkéjét, mert lejöhet a patentja, amely lenyelve fulladást okozhat.

Az Ikea hétfő reggeli közleménye szerint arra kérnek minden vásárlót hogy haladéktalanul vigye vissza a terméket bármelyik Ikea áruházba, ahol azonos funkciójú másik termékre cserélheti vagy visszakaphatja a termék teljes vételárát.

A visszavételhez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugtára. A szintén Matvra nevű, gyümölcs- és zöldségmintás, zöld/sárga partedlik használata biztonságos, mivel azok más anyagból és másként készültek.

(mti)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1815183728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása