OKTÓBER 13-ÁN ÉRDEN VÁLASSZATOK: Csőzik 250 ezre jár nektek vissza vagy elég lesz T. Mészáros 14 ezer forintja!
2019. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

OKTÓBER 13-ÁN ÉRDEN VÁLASSZATOK: Csőzik 250 ezre jár nektek vissza vagy elég lesz T. Mészáros 14 ezer forintja!

csozik_3.jpg

Többször írtunk már a lenyúlt érdi csatornapénzekről, és arról, hogyan viszonyult az egészen felháborító ügyhöz az önkormányzat és T. Mészáros András, aki nemrég nagy komolyan azt írta:

“Ma arról értesített az Érdi Csatornamű Társulat Elszámoló Bizottsága, hogy lezárták az adminisztrációs folyamatot. Ennek eredményeképpen elkezdődhet a társulati tagok fel nem használt közös vagyonának szétosztása. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindenki, aki teljes egészében befizette a hozzájárulást, a fel nem használt összeg arányos részét megkapja, vagyis 13850 forintot…”

Micsoda nagylelkűség, igaz? Csak az a baj, hogy Érden már mindenki tudja, ettől sokkal, de sokkal több pénz járna vissza a lakosságnak. Csőzik László, ellenzéki polgármester-jelölt szerint 250 ezer forintot fizettek be az érdiek önerőként a csatornaprogramba, és most ennyi járnak nekik vissza.

“250 ezer forint. Ennyit fizettek be az érdiek önerőként a csatornaprogramba.250 ezer forint, aminek vissza kellene jutnia hozzájuk, hiszen úgy tűnik a program más források bevonásával valósult meg. 250 ezer rengeteg pénz egy családnak. Sokaknak sajnos elképzelhetetlenül sok!Mi azon leszünk, hogy kiderítsük, hol ez a pénz.Meg fogjuk vizsgálni minden egyes oldalát a szerződéseknek, a számláknak! Minden egyes elköltött forint sorsát le fogjuk követni.Ha bármi nem úgy történt, ahogy az elvárható lett volna, arra fényt fogunk deríteni.És akkor kártalanítjuk azokat, akik szemét 13 ezer forinttal akarták kiszúrni!”-írja Csőzik a Facebookon, amihez egy videót is feltöltött. Tehát azt mondja, amennyiben őt választják meg polgármesternek Érden, minden szerződést átvilágítanak majd, és ha valamit nem találnak rendben a szerződésekkel kapcsolatban, kifizetik a jogos járandóságot az érdieknek. 

Kíváncsian várjuk, mit szól ehhez T. Mészáros András és csapata.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7515183816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása