NE FÉLJEN, NEM LESZ HÁBORÚ: Csak elözönlik a katonai konvojok az autópályákat
2019. október 03. írta: Smitt Róbert Író

NE FÉLJEN, NEM LESZ HÁBORÚ: Csak elözönlik a katonai konvojok az autópályákat

katonai_konvoj_erd.jpg

Véget ért az a katonai nemzetközi gyakorlat, amely a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén zajlott szeptemberben. A visszacsoportosítások miatt október 3-5 között jelentős számú technikai eszközökből álló katonai konvojok közlekedésére kell számítani a következő útvonalakon:

Veszprém és Hódmezővásárhely között: Újmajor bázis – 8. számú főút – M7 autópálya – 62. számú főút – M6 autópálya – M8 autóút – 51. számú főút – 52. számú főút – M5 autópálya – M43 autóút – 47. számú főút – Hódmezővásárhely útvonalon.

Veszprém és Hajdúhadház között: Újmajor – Veszprém északi körút – 8. sz. főút – M7 autópálya – M0 körgyűrű – M31 autópálya – M3 autópálya – M35 autópálya – M35 elkerülő út – 4. számú főút – Hajdúhadház útvonalon.

Veszprém és Debrecen között: Újmajor – Veszprém északi körút – 8. sz. főút – M7 autópálya – M0 körgyűrű – M31 autópálya – M3 autópálya – M35 autópálya – M35 elkerülő út – Debrecen útvonalon.

A közúti katonai mozgások mellett október 3-án és 4-én harcjárművek és egyéb katonai gépjárművek vasúti átcsoportosítására is sor kerül a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóteréről Hajdúhadházra.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

(honvédelem)

 

Fotó: honvédelem

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6215189730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása