ILYET KÉRÜNK ÉRDRE IS A MOBILOZÓK GÁZOLÁSA ELLEN! Ha egy embert megment, megéri
2019. október 04. írta: BoldogÉ

ILYET KÉRÜNK ÉRDRE IS A MOBILOZÓK GÁZOLÁSA ELLEN! Ha egy embert megment, megéri

zebra-mobiltiltassal-mti-rostatibor.jpg

Orosházán a mobiltelefonos balesetek megelőzésének céljából járdára festett piktogramokkal kísérleteznek.

Az önkormányzat megbízásából huszonöt zebránál festettek piktogramokat, amelyek arra figyelmeztetik a zebrán áthaladókat, hogy közben ne használjanak mobiltelefont, fülhallgatót, vagy bármilyen olyan eszközt, ami elvonja a figyelmüket a biztonságos közlekedésről. 

Természetesen nem ez a megoldás, hanem az odafigyelés, de természetesen ha csupán egyetlen életet megmentenek a felfestések, akkor már megérnék az árukat.

fotó: MTI/Rosta Tibor

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5615192928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása