SITTRE VÁGTÁK A NOTÓRIUS ÉRDI SOFŐRT! Most már a bíróság sem bízott benne
2019. október 04. írta: BoldogÉ

SITTRE VÁGTÁK A NOTÓRIUS ÉRDI SOFŐRT! Most már a bíróság sem bízott benne

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

Az Érdi Rendőrkapitányság gyorsított szabálysértési eljárás keretében állított az Érdi Járásbíróság elé egy elkövetőt tegnap. 

A vádlott még kedden annak tudatában közlekedett Érd belterületén az általa vezetett gépkocsival, hogy a bíróságok korábban jogerősen eltiltották a közúti járművezetéstől. Pechjére az Érdi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták és amikor az eltiltás kiderült,, a helyszínen őrizetbe vették.

Az Érdi Járásbíróságon két nappal később megtartott gyorsított szabálysértési tárgyaláson az elkövető a cselekményt elismerte ugyan, azonban miután korábban már több alkalommal járt el vele szemben bíróság hasonló módon ugyanilyen jellegű szabálysértések elkövetése miatt, ezért jelen eljárásban az Érdi Járásbíróság 30 nap elzárást szabott ki vele szemben. 

A bíróság döntését a szabálysértési hatóság, az eljárás alá vont személy és a védő is tudomásul vette, így a végzés jogerőre emelkedett, és az elzárás végrehajtására azonnal sor került. 

(birosag.hu)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr515192592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása