TÉNYLEG A FIDESZ BÁBJA TEKAUER NORBERT? Álcivil jelölttel tévesztenék meg a választókat?
2019. október 10. írta: Smitt Róbert Író

TÉNYLEG A FIDESZ BÁBJA TEKAUER NORBERT? Álcivil jelölttel tévesztenék meg a választókat?

tekauer.png

Vajon tényleg a Fidesz bábja Tekauer? A neten terjed egy videó, ami ezt állítja.

A neten szédületes sebességgel terjed egy videó, amiben azt láthatjuk, hogy Tekauer Norbert, a magát függetlenként népszerűsítő VÉD-jelölt, valójában a Fidesz embere.

Több cikkünkben is megemlítettük azokat a mostanában napvilágot látott „leleplezőnek” szánt FB-posztokat, melyeket Tekauer élettársa, Szántó Erzsébet tett közzé. Ami igazából felkeltheti az olvasó figyelmét, az nem a leleplező FB-posztok megjelenése. Hanem az, hogy ezekről T. Mészáros és Szántó is egyaránt hallgat azóta. Tekauer ezeket a bejegyzéseket azonnal a kampánya homlokterébe állította, bár az utóbbi hetekben ezekről már nála sem esik szó.

És akkor feltűnik ez a videó.

A videó orkánszerű sebességgel terjed a neten, és számos érdi portálon, csoportban megy róla a találgatás. Sokan kérdezik egymástól, hogy mi lehet ebből az igaz.

Kicsit kutakodtunk, és azt kellett észrevennünk, hogy a legelfogadottabb, legtöbbet leírt gondolat ezzel kapcsolatban az, hogy ez egy amolyan Patyomkin-jelölt trükk. Mivel Érden a Fidesz ellenében kizárólag a Csőzik László nevével fémjelzett ellenzéki szövetség indult, T. Mészárosnak nem maradt más ellenfele. Ez nyilván hatalmas riadalmat kelthetett Fideszes berkeken belül. Gondoljanak bele! Érden két – két jelölt indul. Hiába kerestek a jól megszokott „kamu” pártot, vagy más indulót, ilyet nem találtak, hiszen aki nem Fideszes, az mind az ellenzéki szövetségben tömörült. „Ez rohadt nagy baj!” – gondolhatta T. Mészáros. Nyilván keresték a megoldást, de mivel nagyon úgy tűnik, hogy Orbánék központilag elengedték T. Mészáros kezét, így nem jött fentről segítség.

És szinte ezzel egy időben az ellenzéki szövetségre ráindult, és valahogy a semmiből elindult a VÉD nevű formáció. Az idő sürgetett, így igazából 9 jelöltet tudtak kiállítani. (Tekauer polgármesterjelöltként, körzetes képviselőjelöltként és a listán is indul.) Ha érdiként, a helyi családi viszonyokat ismerve nézzük a VÉD jelöltjeit, könnyű észrevenni a baráti és családi kapcsolatokat. De ők sem bírták ki, hogy ne a megszokott panelek mentén alakítsák ki a kampányukat. Találtak egy újabb sértett embert – a NOEL tanya tulajdonosában –, aki T. Mészáros áldozatának szerepében, a tulajdonképpeni kampányarcukká vált. És még azt is bevállalták, hogy két körzetben nem indítanak jelöltet. Méghozzá abban az 1-es, és 4-es választókerületben, ahol a teljes ellenzéki szövetség két valódi civil jelöltje, Süle és Balla indulnak. Ezzel a húzásukkal is azt kívánják erősíteni, hogy ők egy valódi civil csapat… Ha már T. Mészároséknak nem sikerült az a trükkje, hogy a Fidesz–KDNP és Összefogás Egyesület fedőnév alatt, együtt, egy összefogásként kommunikált álcivil szervezettel tévesszék meg a választókat.

Szóval ott tartunk, hogy ez a videó terjed, és vele együtt az a konteo-elmélet is, hogy a Fidesz A és B csapatot indít a városban, pusztán azért, hogy a B válogatott szavazatokat szalámizzon le a teljes ellenzéki és civil szövetségről.

De ítélje meg mindenki maga, hogy a linkelt videó miről is árulkodik!

A videót ide kattintva nézheti meg.

Fotó: youtube

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3815215878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dali777 2019.10.12. 22:51:52

Ez elég gyermekded hazugság. Sok-sok nyitva hagyott kérdés és primitív feltételezés. Tegyél ki a végére egy (x) - et.
süti beállítások módosítása