MINDENÜTT AZ ÉRDI POLGÁRMESTER! Na, de hol maradt Boldog Annácska a saját csapatából?
2019. október 11. írta: Smitt Róbert Író

MINDENÜTT AZ ÉRDI POLGÁRMESTER! Na, de hol maradt Boldog Annácska a saját csapatából?

tma-boldoganna.jpg

Érd női kézilabda csapata sajtótájékoztató keretében mutatta be hosszú távú terveit a Polgárok Házában. 

Mondtak minden szépet és jót, hogy olyan terv készült most el, amelynek nyomvonalán tovább lehet majd fejleszteni a klubot. Szabó Edina, az ÉRD NB I-es csapatának vezetőedzője megjegyezte: a társadalmasítás is hangsúlyos, hiszen az érdi kézilabda szerepe a városban nem csak az élsportot jelenti, hanem hogy az embereknek legyen hova tartozni, együtt sírni és nevetni.

Elmondták még, hogy Érdet felhelyezték Európa térképére, hogy sok programot indított a klub, és hogy létszámbővítésre is lesz lehetőség.

Ez minden szép és jó, csak azt nem értjük, hogy egy ilyen fontos eseményen, miért nem volt ott Boldog Anna ügyvezető, és miért nem beszélt ő is egy kicsit. Talán kényelmetlen neki együtt megjelenni T. Mészáros Andrással így az érdi kézilabda-botrány kirobbanása után, amit Szántó Erzsébet indított el, és  amelyben az ő neve is felmerült? Vagy Borkai-botrány után már annyira paranoiás, hogy azt gondolja, hírbe hozzák a polgármesterrel?

Pluszban már régebben írtunk róla, hogy Érdi Sport Kft. Felügyelőbizottsága  május 27-én történelmet írt. Ugyanis nemigen fordult még elő, hogy önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság ellen a  „felügyelők” teljes körű jogi, pénzügyi-gazdasági auditot kértek. Most ez történt, de elég furcsán: a Sport kft 2015 január 1-e és 2018. július 1-e közötti tevékenységéről. A Felügyelőbizottság határozatát T. Mészáros András a társaság  tulajdonosát - az érdi önkormányzat - képviselő polgármester elfogadta és elrendelte a társaság teljes körű auditját, határidő: 2019. október 31.

Lefordítva magyarra, az utolsó három és fél évre kérnek auditot. 2018. második  félévére azonban nem. Vajon miért? Az éves beszámolókat, mérlegeket és eredmény  kimutatásokat a Felügyelőbizottság korábban elfogadta: nemcsak a 3,5 évet hanem a teljes 2018-as évre vonatkozót is. (Nem mellesleg a 2017. és 2018. éveset Kerezsi Lóránt jelenlegi FB elnök vezetésével). A tavalyi mérleg  aláírója dr. Boldog Anna, aki felelősséggel tartozik a 2018. év teljes gazdálkodásért. Szóval, Boldog kimaradt a vizsgálódásból

Mondjuk mi azt sem értjük T. Mészáros mit keresett ott ezen a rendezvényen, és miért nem hagyja békén a sportvezetőket dolgozni.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8615217434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása