AZ ÉRDI PATKÁNYOK MELEGÁGYA: RIEBEL ZSÓFIKÁÉK saját területe! Közös pénzből oldaná meg?
2019. október 12. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDI PATKÁNYOK MELEGÁGYA: RIEBEL ZSÓFIKÁÉK saját területe! Közös pénzből oldaná meg?

vadludutca-patkany-riebelzsofi.jpg

Minő véletlenek vannak ebben az érdi politikai életben!

Valószínűleg kevesen vannak Érden, akik nem látták még a Vadlúd utcai embertelen mértű szeméthegyet.

A Vadlúd utca környékén gyakran találkoznak méretes patkányokkal az ottlakók, nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy az utca tárnoki oldalán megasodó szeméthegyben laknak és onnan járnak portyázni a környéken. De honnan ez a szeméthegy? Kié? Miért van ott és miért nem tűnt még el. Hisz évek óta jelzik már az itt lakók a problémát.

Lengyel Péter képviselőjelölt - tőle kaptuk az információkat - kicsit utánajárt a dolognak. Ami egyébként egy képviselő dolga normális esetben, mondjuk a jelöltek is jól teszik, ha komolyan akarják őket venni.

Már 2016-ban születtek írások, FB posztok az egyre növekvő szemétkupacról, Mi itt írtunk a Vadlúd utcai embertelen mennyiségű szemétről, a Hulladékvadász pedig szintén írt erről. 

A terület Tárnokhoz tartozik a térképek alapján a 042/14 helyrajzi számon. A tulajdoni lap szerint külterületi szántó (melyet ráadásul mezőgazdasági művelésbe kellene bevonni), sok tulajdonossal, jelzáloggal is terhelve. 

A Google keresője erre a területre egy (már megszűnt) cég székhelyét jelzi a Riebel + M Kereskedelmi Bt-ét. A betéti társaság már nem szerepel a cégnyilvántartásban, valószínűleg korábban már megszüntették. 

A cég neve viszont beszédes…. ez volt esetleg korábban a Riebel család egyik vállalkozása? A tulajdoni lapon a terület 1033/3687-ed részének tulajdonosa (ez nyilvánosan elérhető adat bárki számára!) Riebel Ferenc Béla. 

Egészen véletlenül érdi képviselőjelölt hölgy - a Pest megyei Fidelitas elnöke is - édesapja tulajdonolja kb. 1/3-ad részben a patkányok szaporodóhelyeként szolgáló, a fertőzés melegágyának otthont adó szeméthegynek helyet adó földterületet. Ebben az esetben ugyebár nem mentség, hogy kiadta valakinek.

ogy van ez? Zsófia, mit szándékozik tenni a családi tulajdonban lévő szemétheggyel, a telekkel és az onnan kiözönlő patkányokkal? Ez a szeméthegy évek óta csúfítja és fertőzi a környéket. Netán képviselőként kíván majd önkormányzati segítséget nyújtani a felszámolására? Eddig miért nem lépett fel hatásosan a Fideszes szomszédvár önkormányzata a probléma megszüntetése érdekében?

Megannyi kérdés…. Hát már nem csak a régi, dörzsölt Fideszesek, hanem az ifjú generáció is „családbarát” megoldásokban gondolkozik? Ezért akar Riebel Zsófia annyira képviselő lenni pont a 3.sz. választókerületben, ahová a patkánytanya tartozik?

Ja, hogy mi ezekről Zsófika állaspontja?

Idéznénk Zsófia bejegyzéséből, melyben nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre:

„Fontos számomra a környezetvédelem, és úgy tudom azoknak a ballib árváknak is, akik oda vonattal vissza repülővel járnak. Tehát ha internetezek,facebookozok áramot használok, ha autóban ülve videókat veszek fel, a levegőt szennyezem. Gondolkozzunk! Ki mennyire képviseli vagy éppen ál képviseli magát, a közösséget, a lakosokat...” 

E mellett jelezte, hogy náluk családi hagyomány a komposztálás, a kertészkedés is. 

Azért mielőtt keménykedik Zsófika, kérdezze meg a fatert és nézzen szét a családi vagyontárgyak között!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7315218724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása