GOND VAN AZ OTP BANK RENDSZERÉVEL ÉRDEN IS: Szinte alig lehet netbankról utalni
2019. október 14. írta: Smitt Róbert Író

GOND VAN AZ OTP BANK RENDSZERÉVEL ÉRDEN IS: Szinte alig lehet netbankról utalni

otp_1.jpg

Nagy erőkkel dolgoznak a probléma elhárításán.

"Technikai okokból az OTP Bank által üzemeltetett internetes fizetési felületeken átmenetileg lassulás tapasztalható. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán" – olvasható az OTP internetbank kezdő oldalán.

Az Index egyik olvasója azt jelezte, hogy nemcsak a netbank nem működik, de kártyahasználat sem lehetséges.

A portál megkeresésére a pénzintézet azt közölte, hogy a hétvégén rendszerfejlesztés történt, ez okoz most lassulást az OTP Bank egyes elektronikus csatornáinak működésében.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5115222280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása