ÉRD MÉDIA “GURUJÁT” ÉS BOLDOG ANNÁT MA LAPÁTRA TESZIK! A többiek még maradnak
2019. november 28. írta: BoldogÉ

ÉRD MÉDIA “GURUJÁT” ÉS BOLDOG ANNÁT MA LAPÁTRA TESZIK! A többiek még maradnak

boldoganna-feketezoltan-kirugas.jpg

A mai városi közgyűlésen, lecserélik az önkormányzati tulajdonban lévő cégek valamint a felügyelőbizottságok vezetőinek egy részét. Ez egy normál működési eljárás nálunk, nincs min meglepődni. 

Valószínűleg nagyon sok eddig kizárólagos hatalmi pozícióban lévő személyt rosszul fog érinteni, de egyrészt volt idejük felkészülni rá, másrészt meg az élet kegyetlen, nem egy habostorta, ahogy köznyelv szokta volt mondani. Leváltják többek között az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetőjét és a teljes felügyelőbizottságot, ugyanígy járnak el Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság esetében is, de a csatorna-szolgáltató és az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató is.

Az érdi tévé és nyomtatott sajtó hűen szolgálta T. Mészáros András arrogáns és korrupt rendszerét. A városi médiában szinte csak a volt polgármestert és csapatát dicsőítő anyagok jelentek meg, a problémákról természetesen alig esett szó, valahogy nem sikerült a kiegyensúlyozott tájékoztatás, egy politikai boszorkánykonyhát tarottak fenn az érdi adófizetők pénzéből. Nagyjából ennyit lehet elmondani a helyi média vezetőjének áldásos tenyékenységéről.

Az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Kft ügyvezetője, Boldog Anna is szépen kiszolgálata T. Mészárost és csapatát, igazából a volt polgármester Jolly Jokere volt, mint azt nem is olyan régen meg is írtuk.

Boldog Szántó Erzsébetet váltotta az ügyvezető székben, aki később rendesen kipakolt egy Facebook-posztban, hogyan is folynak Érden a dolgok. Ráadásul Boldog Anna inkább rontott az Érdi Kézilabda Klub helyzetén, mintsem javított volna.

A lényeg, hogy ma két ikonikus helyi közéleti figurának inthetünk búcsút, akik segítették T. Mészáros András hűbéri rendszerét, sőt nagy szerepet vállaltak a kialkaításában. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4815329060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása