FIGYELEM! ÉRDRŐL VONATOZNÁL? Holnap reggel zárva lesznek a MÁV-pénztárak és a mobilapp
2019. november 30. írta: BoldogÉ

FIGYELEM! ÉRDRŐL VONATOZNÁL? Holnap reggel zárva lesznek a MÁV-pénztárak és a mobilapp

vonat-boldoguljerden-blog-hu.jpg

Nemrég tette közzé a MÁV, hogy nagy rendszerkarbantartást tart a jegyvásárlásnál.

Emiatt ma éjjeltől holnap kora reggelig karbantartás miatt szünetel a jegyvásárlás a pénztáraknál és az applikációban, vagyis egészen pontosan november 30., szombaton 23:30-tól december 1-jén 6 óráig a belföldi és nemzetközi pénztárakban a jegyvásárlási lehetőség szünetel.

A MÁV mobilalkalmazás a karbantartással érintett időszakban nem lesz elérhető, ezt követően az alkalmazás további használatához a frissített verzió online letöltésére lesz szükség. A frissítés előtt megváltott jegyeket az új verzióban is be lehet mutatni.

Az internetes jegyvásárlási felületen (e-Ticket, i-Ticket) és a jegykiadó automatákban a jelezett időszakban is zavartalanul biztosítjuk a jegyváltási lehetőséget, illetve az internetes felületen vásárolt jegyek átvételét. 

Javasoljuk, hogy utazásukhoz a karbantartás előtt, elővételben váltsák meg jegyeiket. Az érintett időszakban a vonatokon pótdíj nélkül lehetséges a menetjegyváltás.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3815331786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása