CSŐZIKÉKNÉL IS JÓL FEKSZIK  BOLDOG ANNA?! Sürgősen titkos tízmilliókat és nyári lelépést kapott
2019. december 01. írta: BoldogÉ

CSŐZIKÉKNÉL IS JÓL FEKSZIK  BOLDOG ANNA?! Sürgősen titkos tízmilliókat és nyári lelépést kapott

boldoganna-csoziklaszlo.jpg

Úgy tűnik Boldog Anna tud valamit, hiszen különösebb baj nem érte a legutóbbi közgyűlés határozatai szerint, sőt!

Az első hírek még arról szóltak, hogy az Érdi Sport kft ügyvezetőjének rövid úton utilaput kötnek a talpára, de úgy tűnik, hogy meggyőzhette őket Anna, hogy egyelőre még maradhasson.

Annyit tettek a rövidebb “póráz” érdekében, hogy a közgyűlési határozat szerint nyakára ültették Csőzik László polgármester kabinetfőnökét Varga Andrást, aki a kft ügyvezetői teendőit határozatlan ideig és ingyenesen fogja végezni.

Csak jövő év június végi hatállyal fog távozni. 

Az mondjuk kicsit érdekes a történetben, hogy kissé érdekes módon, még az idei évi költségvetés terhére biztosítnak néhány tízmilliót Boldog Annáéknak.

Idézzük a határozat lényegi részét!

A titkossága arra vonatkozik, hogy ez sem a közgyűlési meghívón napirendi pontként, sem az előterjesztések között nem szerepelt. Szöveg szerint:

“Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. évi üzleti tervének a határozat 1. számú melléklete szerinti módosítását elfogadja.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a módosított üzleti tervben foglaltaknak megfelelően az Érdi Sport Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társasággal 2018. december 20-án megkötött reklámszerződésben foglalt reklámozás díját 23.500.000,- Ft + Áfa (bruttó 29.845.000,- Ft) összeggel megemeli, és felkéri a polgármestert a szerződésmódosítás aláírására.

A kiadások fedezetét a Közgyűlés a Város 2019. évi költségvetés általános tartalékának terhére biztosítja.”

Többször megnéztük, nem láttunk hozzáférhető, 1. számú mellékletet.

Ezek után nem értjük, mire ez a SÜRGŐS 30 MILLIÓ?!

Lehet, hogy az érdi kukás cégnél pedig még évekig kapja fizetését T.Mészáros kegyeltje?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5115332842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása