JÓL ÉLNEK AZ EMBEREK ÉRDEN?! Itt is megfizetik a 2 és fél szeres húsárat
2019. december 30. írta: Smitt Róbert Író

JÓL ÉLNEK AZ EMBEREK ÉRDEN?! Itt is megfizetik a 2 és fél szeres húsárat

spar_szamla.jpg

Azt mondják az okosok, az ország jól teljesít, bizonyára azért emelkedik jobban egy csomó élelmiszer ára, mint a bérek.

Természetesen pro és kontra hangzanak el érvek, de a tények makacs dolgok. Ennek egyik ékes példája egy kis szilveszteri csemege vásárlásából származó blokk. Látszik, hogy nagyon jól teljesítünk, így mehetett fel az ominózus hús ára egyes üzletekben a több, mint kétszeresére, “szolidan, óvatosan”.

“Egy év alatt a 2000 Ft/kg-os hús ára 5090 Ft/kg-ra emelkedett. És még mindig beveszik azt az ótvar dumát, hogy jól teljesítünk. Íme a száguldó gazdaság eredménye, ahol az árak száguldanak csak...de azok rohamtempóban.”-írta egy dühös vásárló a Facebookon.

Igaz a számla, nem egy érdi Spar-boltból való, de miután nem külön áraznak a boltok ennyire, a képen látható számlát itthon is tudnánk produkálni, vagyis érdekes ez a szuperszonikus tempó, ugyebár. Most akkor, hogyan is állunk az árakkal, kérem szépen? Azért nem egy speciális termékről, netán luxuscikkről van ám szó, emberek. 

Jövőre majd 10 ezer forint fölé megy a hús ára, mert annyira dübörögni fog a gazdaság, hogy simán megtehetjük?

 

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8015373690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása