SZILVESZTERI TRÉFÁNAK NAGYON ERŐS! Az M0-son szemben hajtott a forgalommal
2020. január 01. írta: BoldogÉ

SZILVESZTERI TRÉFÁNAK NAGYON ERŐS! Az M0-son szemben hajtott a forgalommal

forgalommalszemben-elkaptakarendorok-police-hu.png

Tegnap hajnalban történt még az eset, amely csak a szerencsének köszönhetően nem végződött komoly tragédiával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 31-én éjjel 2 óra körül több bejelentés érkezett arról, hogy az M0-ás autóúton, a Megyeri-híd irányába egy jármű a forgalommal szemben halad.

A bejelentés követően több rendőri egység is azonnal a helyszínhez, valamint a környező kihajtókhoz indult, miközben újabb bejelentés érkezett arról, hogy Üllő térségében a szabálytalanul forgalommal szemben haladó jármű egy kamionnal ütközött, azonban a helyszínről továbbhajtott. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A nőt több rendőr kísérelte meg megállítani, melynek során összeütközött egy megkülönböztető jelzését használó szolgálati személygépkocsival. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Végül a Szentendrei Rendőrkapitányság illetékességi területén kapták el, és a 36 éves román nővel szemben közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nőt őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7715378510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása