CSŐZIK IGAZÁN TÖKÖS ÉRDI LEGÉNY LETT! Meglépte a kézilabdával, amit senki sem mert
2020. február 16. írta: BoldogÉ

CSŐZIK IGAZÁN TÖKÖS ÉRDI LEGÉNY LETT! Meglépte a kézilabdával, amit senki sem mert

eredmeny-40-35-csoziktapsol-erdvesztett.jpg

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Érden korszakhatárhoz  érkeztünk, ami a kézilabdát illeti.

Miután az utóbbi időben már, mind az eddig felhalmozott hiány mértéke - ami kizárólag a T.Mészáros korszakhoz köthető és MILLIÁRDOS NAGYSÁGRENDŰ -, mind a csapat éves finanszírozási igénye - ami 700 MILLIÓ/ÉV-hez közelít -, vállalhatatlanul megnövekedett, ezért kimondatott, hogy itt a vége.

Az októberben megválasztott új polgármester Csőzik László a Facebookon írt arról, hogy hatalmas eredményeket ért el az utóbbi években a város női kézilabdacsapata, de gyakorlatilag ebbe belerokkant a város. Ő személy szerint azt képviseli, hogy az érdi kézilabdára adott önkormányzati erőforrásokat a felnőtt csapat helyett az utánpótlás használja fel elsősorban. 

Posztjában így ír pontosan:

„A város csak tavaly 400 milliót költött a csapatra, az idei finanszírozási igény viszont már 700 millió lenne. (A Sport Kft. eddigi összvesztesége 1 milliárd, az adófizetők pénzéből a részére nyújtott, eddig vissza nem fizetett tagi kölcsön mértéke pedig ugyancsak 1 milliárd forint.) Ezt nem engedhetjük meg magunknak, az amúgy is csekély rendelkezésre álló forrás kell az utakra, járdákra és vízelvezetésre. A jövőben az utánpótlás erősítésére összpontosítjuk erőinket, hogy az érdi szülők érdi lányainak szurkolhassunk a lelátókról!”

A közösségi oldalának kommentelőinek még annyit tett hozzá, hogy:

„... belenéztem alaposan a gazdálkodásba, és pl. a havi közel 2 milliós juttatásoktól elborzadtam. Ezt más város sem engedhetné meg magának, nemhogy a mienk. Sárban, porban járunk, miközben évi félmilliárd ment látványsportra közpénzből. Ha ezt átvállalná egy szponzor, az más helyzet lenne. Holnap is tárgyalok egy naggyal, mert nem adtam fel amúgy, de az érdi adófizetők pénzéből ez nem mehet tovább. Az építményadó 2/3-a a kézilabdára menne idén.”

Azt gondoljuk, hogy az itt élő érdieknek nem is kérdés, hogy van-e mire fordítani a felszabaduló forrásokat. A felnőtt kézilabda csapatot jelenlegi formájában gondolkodóknak pedig azt ajánljuk, egyrészről nyissák ki a bukszájukat és támogassák kedvenc klubjukat, másrészről mozgassák meg szponzori kapcsolataikat, hogy megmentsék a jelenlegi csapatot. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3015476794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SergioLeone 2020.02.19. 16:38:24

Érd ezzel a húzásával lekerül a térképről.Plussz meséljenek arról hogy tavaly elég volt 320 Millió a csapatra az hogy ment fel majdnem 700 millióra?M úrnak a dolgai mikor lesznek kiteregtve?Cinkosok közt néma aki hallgat?

Tejmészáros 2020.02.19. 17:45:09

@SergioLeone: 320+ apport+reklámszerződés. Idén jön a +27% áfa, a kevesebb MKSZ támogatás, így jön ki a 700...
Nézegess itt, látsz csodákat:
www.handballerd.hu/kozerdeku-informaciok

Jó kis kommunista csapatot hozott létre TMA, sehol nincs ilyen, hogy közpénzből minden... Debrecen kemény 30 milkát ad évente, mégis működnek.
süti beállítások módosítása