HETEKEN BELÜL MEGNYITHAT AZ ÚJ SASVÁROSI EGÉSZSÉGHÁZ! Most már csak az apróbb hibákat javítják
2020. február 18. írta: Smitt Róbert Író

HETEKEN BELÜL MEGNYITHAT AZ ÚJ SASVÁROSI EGÉSZSÉGHÁZ! Most már csak az apróbb hibákat javítják

sasvarosi_egeszseghaz_atado1.jpg

Az utolsó simításokat végzik az új sasvárosi háziorvosi rendelőn. Heteken belül megnyithat a Fehérvári út és a Bagoly utca sarkán épült új egészségügyi szolgáltatóház, amelyet október elején már ünnepélyesen felavatott az előző városvezetés.

A berendezések és egyéb felszerelések mostanra megérkeztek, és a felmerült hiányosságok, hibák kijavítása is lassan befejeződik. Gondot okozott például, hogy vizesedtek a falak, amit a kivitelező elismert és garanciában ki is javított. Több határidő eleve a szalagátvágás után volt esedékes. 

Az új egészségügyi szolgáltatóházban két felnőtt és két gyermekorvos, egy patika, illetve a védőnők kapnak helyet. Ezenkívül a második emeleten, egy 130 négyzetméteres terület a tervek szerint közösségi térként funkcionál majd, de még félkész állapotban van, forrás erre nem állt rendelkezésre.

A védőnői szolgálat egyébként a földszinten kap helyet a fiókgyógyszertárral és a gyermekorvosi rendelőkkel együtt. Az emeleten várják a felnőttorvosi rendelőbe érkező betegeket, illetve a körzeti megbízotti iroda is ott nyit majd meg a közösségi térrel együtt.

Az új intézményt Staud Józsefről, a tragikus körülmények között elhunyt gyermekorvosról nevezik el, aki az 1990-es évek közepéig ugyanazon a helyen rendelt.

(érdmost)

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8215480218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása